perjantai 10. heinäkuuta 2009

Got a nasty habit called rock'n'roll

Tässä päivän inspiskuva pukeutumisellisesti. Rokit kuteet on vaan niin siistejä, mä rakastan mustaa nahkaa, niittejä ja ketjuja. Noi polvisukat ja maiharihenkiset bootsit on kanssa niin hienot. Näitä Elinin kuvia katsellessa tekisi mieli myös hiuspidennystä, koska juuri tollanen pitkä takkutukka olisi niin siisti. Joskus kun olen varoissani niin tilaan aivan saletisti sellaiset clip-on-pidennykset, luulen et oisin rakkaudessa niihin. Syy siihen, että surffaan taas muotiblogeissa tähän malliin on se, etten oikeasti jaksa tehdä yhtään mitään duunissa. Daa, mulla alkaa tän päivän jälkeen taas viikon loma, tuntuu niin turhalle lusia täällä. Oon myös suuressa koukussa Lookbookiin, siellä on sekä tosi tyylitietoisija pukeutujia että mykistäviä ernuratkaisuja, mutta ennenkaikkea sieltä ei kuvat lopu kauhean äkäseen kesken. Huomasin kyllä noiden kuvien myötä, että tarvitsisin ehdottomasti kapteenintakin, sellaisen merirosvomaisen ja ehkä lyhyen. Huomasin myös, etten juurikaan pidä peeptoe- tai slingbackmallisista kengistä, ja kaikista karmivimpia ovat sellaiset, joissa on nilkoissa paljon materiaalia, muttei mennä niihin nyt tarkemmin.

Yksi duunikaveri kysyi multa jonkin aikaa sitten, että jos saisin mitkä vain kengät, niin mitkä ottaisin. Mä en osannut vastata mitään, koska kengissä olen lähinnä väriorientoitunut, enkä tiedä merkkien malleista juuri mitään. Siispä tein tutkimusta ja päädyin halajamaan palavasti Louboutinin Decolletéja. (Nyt on saletisti eksentti väärinpäin ja väärässä kohtaa, ja edellisen postauksen kirjoitusvirhepilkka kosahtaa omaan nilkkaan poikkaisten sen). Toi punanen pohja on aivan äärettömän nerokas, ja oikeastihan tavallisen malliset mustat korkkarithan on ehkä ne kaikista parhaan näköiset. Mä ostan noi kyllä vielä joskus ja lupaan etten koskaan pidä niitä ainakaan ihan tosi kovassa kännissä päällä.

Mulla on oikeasti niin tylsää, että meinaan oksentaa ihan vain huvittaakseni itseäni. Onneksi on enää noin tunti jäljellä, ja sitten alankin sikailla loman kunniaksi. Toki menen ensin talliin sukimaan ponini, sitten menen äidin luo käymään, mutta niiden jälkeen todellakin sikailen. Ja odotan lauantaita kuin hullu puuroa, suunnitelmat on pidetty niin simppeleinä ja osallistujat minimissä, ettei siitä voi tulla kuin yhtä timanttista kuin silloin ennen vanhaan. Oispa mun tilaamat niitit tulleet tänään postin mukana, niin saisin laitettua niitä vielä denimshortseihin ja lisäämään vielä siihen toppiin. Me likey.

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hitsi mikä inspiraatiokuva, saisinko mä ton ihanan mustan kasmirsekote-näkösen mekon itelleni ton tytön päältä ja etenkin noi reidet? Nää vanhat alkokin jo kyllästyttää.

Louboutineja ei sit - varotan vaan - osteta "vaan yksiä." Niihin jää koukkuun.

panu kirjoitti...

Siis mä haluaisin nämä: http://www.splendicity.com/files/314/2007/09/christian-louboutin.jpg

Jos mulla olisi varaa ottaa kahdet, mä ottaisin nää kakkosvaihtoehdoksi:
http://www.usakix.com/images/ChristianLouboutin-Anemone-BlackBow.jpg

Ja pronssisijalla:
http://www.kristopherdukes.com/images/Prada-shoes-flower-heels.gif

Ja sit vähän Minna Parikkaa:
http://disconaplondon.files.wordpress.com/2008/11/minna-parikka-2.jpg

Kiitos kun sain kertoa tämän teille. Nyt meen Nuulle pelään GH:ta ja juomaan vähän viskiä.

Kesäminkki kirjoitti...

<3 vaikken muotiblogeista niin piittaakaan. ja siksi käytän aina printtipaitoja (joita ostin tänään turusta juhlatopin sijaan kaksi lisää, kappalehintaan naurettavat 30 €). mutta niitit on megajees: tuotkohan sä mulle tänään sen yhden lindexin ohuen niittirannekkeen, jonka ostin silloin sellon lindexistä sun syntskille mutta jätin jostain syystä teille?

Unknown kirjoitti...

No okei mäkin sanon vielä, että mun olisi ehdottoman pakko saada Louboutinin Altit mustana (mulla on ne jo kiiltonahkaisena kastanjana) sekä värilliset Very Croiset...jotka mulla on mustana.