keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Yönäkö

Näin viime tönä sellaista unta, että olin baarissa. Perspektiivi oli sillä tavalla outo, että kävelin itseni perässä, tai siis näin itseni kulkemassa edelläni. Mulla oli platinanvaalea tukka, joka tosi rokisti leikattu, sillä tavalla keesimäisesti, sivuilta lyhyemmäksi, ja siinä oli takatukka. Meikkiä oli ihan hurjan paljon, kun näin itseni katsovan alas, olivat koko luomet aivan pikimustat, saaden kasvot näyttämään luurankomaisilta silmäkuoppineen. Mulla oli selästä avonainen, oikeastaan koko selän paljastava musta toppi. Oikean selkäfileen päällä, juuri bikineistä tulleen rusketusrajan alapuolella oli tatuointi, se näytti kirjoitukselta, kolmessa rivissä, mutta jotenkin todella oudolta, eikä siitä saanut selvää. Se oli kuin kaunokirjoitusta, koukeroisten ja koristeellisten kirjainten päissä oli pieniä palloja. Sitten kävelin peilipylvään ohi, ja katsoin sattumalta tatuointia sitä kautta; teksti oli peilikirjoituksella kolme ensimmäistä riviä eräästä laulusta, jota en ehkä muuten olisi tunnistanut, ellei se olisi alkanut kaikua täsmälleen samalla hetkellä vain puolittain kuultavasti muun musiikin takana;

Softly the light shines in through
the gates of grace on me and you
deceiving our restless hearts

Aikamoista, sanoisin. Ehkäpä tämä oli enneuni.

6 kommenttia:

Kesäminkki kirjoitti...

hui, menin ihan ganikselle tästä :o harvoin näkee noin hienoja ja yksityiskohtaisia unia. millanen olo sulla oli, oliko tunnelma uhkaava vai vain kiinnostava?

sanavahvenne onkin, kas, se paikka jossa sulla unessa tatska oli: filest

nuunis kirjoitti...

tunnelma oli oikeastaan vain kauhean epätodellinen, lisäksi se näytti sille, että se oli kuvattu sillä tavalla kun jotkut musavideot on kuvattu, eli et sitä pyöritettiin hitaammalla kun millä se oli kuvattu, tai silleen miten en näköjään osaa kertoa. oli tositosi outoa katsoa itseään sillä lailla ulkopuolelta, etenkin kun ne liikkeet olivat sellaisia unenomaisen hitaita. tää oli kyllä ihan hurjan hieno uni, voittaisi ehkä jos ei nyt oscaria niin jonkun ernu-palkinnon, mitä kultaisia karhuja ja palmuja niitä nyt on.

Mierolainen kirjoitti...

Kyllä tosta joku palkinto pitäisi antaa. :D

Kesäminkki kirjoitti...

kultaiset silmälasit ois hyvä ernu-palkinto :D sulle myönnetään sellainen, kas tässä ole hyvä!

Kesäminkki kirjoitti...

noni. happy now?

nuunis kirjoitti...

jee, kiitti! pistän kultaisen aurinkolasipalkinnon nenälleni ja käyn lukemaan :) <3

ps. koitin tehdä tota unitatskaa gimpillä, joka kuitenkin katuu joka kerran, kun saan muutettua tekstin kaunoksi ja käännetyksi peilikuvaksi. onko sekin enne?