lauantai 22. marraskuuta 2008

Tosi paha TRL-lauantai

Jokainen varmaan tietää, kuinka valokuvissa toisinaan onnistuu näyttämään kuka tahansa tosi rumalle. Julkkiksistahan näitä on vaikka kuinka paljon, esimerkkinä nyt niinkin helppo kuin Britney, josta on arkena saatu sellaisia otoksia, ettei niissä uskoisi olevan saman tsubun kuin levyjen kansissa. Normaalipainon ja terveyden kannattajana en itse ole tällaisista otoksista itsestäni kovinkaan huolissani yleensä, vaan ymmärrän kuvakulmien vääristykset ja asentojen merkitykset, mutta viime aikoina on joka paikassa tullut vastaan niin pahaa matskua että se ei voi enää olla sattumaa.

Viimeinen niitti tälle oli se, kun näin tänään kuvia kaverini häistä. Yhdestä kuvasta katsoin, että kas, joku pulska poika on pukeutunut tytöksi, mutta mitä: sehän olin minä. Ihan kauhean kiiltävä transunnaama ja normaalipainoisiin ystäviini ja muihin kuvissa esiintyviin henkilöihin verrattuna näytin noin kaksi kertaa leveämmälle. Ja tasapaksulle putkilolle, ihan sievä mekko näytti rippialballe, joka on täytetty neliöllä. Koin hurjaa tarvetta poistaa kuvista kaikki tagit ja sen jälkeen itseni Facebookista, ja sen jälkeen tappaa itseni. On kauheaa, kuinka vastenmieliselle voikaan näyttää. En mene enää minnekään ikinä tai näytä naamani tai ainakaan vartaloani missään. Syön pelkkiä salaatinlehtiä tehdessäni samalla vatsalihaksia tai punnerruksia tai haarahyppyjä.

Hyi että. Tämän lisäksi en osaa ratsastaa ja olen huono sosiaalisesti sekä muutenkin pahapäinen.

3 kommenttia:

Mierolainen kirjoitti...

Nyt oli kyllä erityisen terävänä sun kirjoituskynä. Repesin ihan kappaleiksi (ja teippasin itseni kasaan melkein oikein) pitkin kirjoitusta ja varsinkin kohdille sehän olin minä ja neliö.

Sulla on siis selkeästi ollut huono päivä, toivottavasti tämä sunnuntai on parempi.

Sanavahvisteena on räärä eli ralse.

Kesäminkki kirjoitti...

komppaan mieroa siinä, että tämä oli hauska, mutta samalla mun mielestä äärimmäisen sydäntäsärkevän surullinen teksti. lisäksi myös mä tunnistan noita piirteitä itsestäni otetuissa kuvissa, enkä siksi pidä valokuvaamisesta.

trl:illä on se mainio puoli, että ne menevät ohi. ennemmin tai myöhemmin. ja sä osaat kyllä ratsastaa, paukis vaan on mulkku.
sosiaalisesti olet mitä rakastettavin <3

Tinttara kirjoitti...

Voi Nuu, mä päätin heti unohtaa, että miltä tuo on varmasti tuntunut ja nauroin hulluuteen asti. TRL pysyköön poissa tieltäsi perkele!