torstai 27. marraskuuta 2008

Bo-bo-boring

Mieleni on viime aikoina vallannut kaksi asiaa. Ensimmäinen on aika turhamainen, nimittäin firman pikkujouluihin sopivan asukokonaisuuden löytäminen. Onneksi olen tajunnut kääntyä kahden luotettavimman stylistini, nimittäin äidin ja Panun, puoleen. Nuttu mulla jo on, se jonka Miero auttoi mua ostamaan, sitten äiti osti laukun ja sukkikset ja Panu lainaa korut ja kynsilakan. Niin kengätkin on, en ole vielä päättänyt laitanko korkeammat vai matalammat korkkarit. Hiukset on vähän ongelma, joten taidan laittaa ne siten kuin ne aina ovat. Kävin tänään solariumissakin.

Toinen asia on ratsastuksellinen. Paukis on toiminut varsin hyvin ja vähentänyt pyörimistä potkien huomattavissa määrin, mutta silti sen kanssa mun ajoitus on ihan hakusessa. En yhtään tiedä, mistä pitäisi milloinkin vetää tai mihin lyödä, mutta ei varmaan auta kuin yrittää niin kauan, että alkaa tulla hajua siihen hommaan.

Muuta ei sitten olekaan tapahtunut oikeastaan. Paitsi se, että saan yrittää valmistua koulusta vielä vuoden, ja se, että tiedän tulevaisuudessa eli tammikuun jälkeenkin saavani jatkaa nykyisissä työtehtävissäni. Se tuntuu mukavalle. Ainakin vielä näin ennen pikkujouluja, koska en vielä ole yrjönnyt kenenkään päälle, laulanut karaokea poronsarvipäähineessä enkä stripannut pöydällä pudoten sieltä.

4 kommenttia:

Kesäminkki kirjoitti...

koska paukis = kevin, uskoisin ongelman olevan kokonaan siinä päässä. joskin sen kanssa lienee mahdotonta tietää, onko minkäänmoista yhteisymmärrystä tehtävistä mahdollista saavuttaa esims koskaan.

onnea duunin jatkumisesta! mutta mikäs toi koulu-uutinen nyt oikein oli?

vähänkö nää seiskan aamut imee peppulia, kun ulkona on märkää ja pimeää kuin katuojassa konsaan.

Mierolainen kirjoitti...

Mä en ole kyllä yhtään varma siitä, että miten mä nyt varsinaisesti olin auttamassa ostoprosessissa. En yhtään varma.

nuunis kirjoitti...

niin siis mullahan loppu opiskeluaika, mutta sain vuoden lisää koittaa rääpiä noita paloja kasaan.

panu kirjoitti...

Mäkin laitoin tänään hakemuksen menemään! Tosin morkkispäissäni laitoin siihen "sitoudun hoitamaan opintoni loppuun --- mennessä" niin 1/3. Mikä on ihan täyttä skeidaa. Paskan marja.