maanantai 27. lokakuuta 2008

Paukkurauta-Jack ja terveyskeskuslarppi

Olen tosi huono olemaan kipeänä. Tänään soitin aamulla pomolleni, joka sanoi, ettei mun tarvitse tulla, koska kuulostin seksipuhelin-Marjatalta. Siispä olen lepäillyt kotona, lähinnä lukien ja nukkuen; oli kummallista, kun heti jos alkoi ramaista, saattoi vain sulkea silmänsä ja torkahtaa. Sitä kyllä hiukan häiritsi se, että Punkki oli syönyt jotain sopimatonta ja pieraisi muutaman kerran siten, että löyhkä oli kuin rankkitynnyristä. Noin kello kahteen asti jaksoin huvitella näin. Sitten Pörri lähti iltavuoroon töihin, ja minä päätin mennä ostamaan hiuslakkaa ja vessapaperia sekä käymään lekurissa.

Meinasin vetää ylimielistä vahtimestaria kuonoon, koska se viisasteli, mutta sitten otinkin parhaan hymyni ja sainkin tietää, mihin piti mennä jonottamaan. Ensimmäisessä jonossa huomasin yhden FILF:n, joka yritti parhaansa mukaan pitää kurissa pienokaistaan, joka struuttaili pillimehua ympäriinsä ja osoitteli kaikkia ihmisiä sanoen niitä "vauvoiksi", mutta nussittava iskä piti hyvin tärkeänä korjata aina, jos kyseessä ei ollut vauva; pienokainen taas näki tärkeäksi pitää kiinni vauvakannastaan ihan raivokohtaukseen asti. Meinasin revetä nauramaan, eikä terveyskeskuksissa kai saisi nauraa. Moni puhui kyllä kännykkäänkin.

Hoitsu oli mukava ja asiallinen nainen, joka kutsui minut sisään huoneeseensa juuri parahiksi, kun olin ehtinyt lukea Glorian Kodin. Sain kaksi päivää saikkua, mutta taidan mennä jo huomenna töihin kuitenkin; koin että on kuitenkin tärkeää käydä näyttäytymässä ja saada asiaankuuluvia papereita haltuunsa. Täytin myös tunnollisesti laatututkimuskyselykaavakkeen, tosin löysin vain lapsille tarkoitetut puuvärit, joten päätin käyttää kaikkia värejä ruksien piirtelyyn ja värittää otsikkojen kirjaimille varjot. Siitä tuli oikein hieno.

Kotona kai taas torkuin vähän, ja sitten menin vaanimaan ohikulkijoita keittiön ikkunasta syöden mutakakkua suoraan vuoasta kakkulapiolla pukeutuneena punaiseen Smackdown-teepaitaan, jossa on kolme ilkeännäköistä miestä ja siinä lukee fight dirty. En kuitenkaan tavoittanut vaanintaani ketään ennenkuin kyllästyin. Laitoin Punkin tekemään ilokseni kaikki temput, mitä se osaa. Leikkasin sen kynnet. Meikkasin uudelleen. Kysymys kuuluukin, mitä mä nyt teen? Pörri pääsee töistä neljän tunnin päästä, ja saatan tylsistyä kuoliaaksi sitä ennen.

3 kommenttia:

Kesäminkki kirjoitti...

FILF? fuckable-jotain selvästikin, mutten keksinyt että mitä. miten niitä muuten onkin niin kovasti vapaana, pantavia faijoja?

nuunis kirjoitti...

se on niinkun mies-MILF, siis father i'd like to fuck :)

sanavahvistus kuulostaa hyville kekseille: gingies.

Kesäminkki kirjoitti...

oookei, tämä selvä. palkitsin sut, käypä tsekkaileens :)