maanantai 13. lokakuuta 2008

Mikä kaikkea vaivaa?

Miksi ei asioihin ole vastauksia? Miksi kaikkii riippuu yhdestä, kahdesta, tai pahimmassa tapauksessa jopa useammista ihmisistä? Mikseivät ne vastaukset jotka tavallaan tietää oikeiksi kuitenkaan pohjimmiltaan tunnu sille, tai niissä on ainakin joku sivuvaikutukselta tuntuva tärinä? Miksi järkevästi aloitetut keskustelut menevät kikatteluksi tai panemiseksi? (ei hätää, eivät kuitenkaan väärien kanssa. Tai mistä senkin muka tiedän?) Mikä on riittävästi? Milloin ei vain tahdo enää poistua omalta mukavuusalueeltaan, tai mikä se oikestaan on ja mitä se kattaa? Miksi ostan maanantaina kaupasta pelkkää kaljaa?

4 kommenttia:

panu kirjoitti...

Mäkin just mietin et jos viiniä, pahentaiskohan se vaan kaikkea vaiko parantaisiko?

Mierolainen kirjoitti...

Mäkin haluan panna! Haluan kaljaakin! Tai en oikeastaan kyllä edes halua kun viikonloppu painaa vieläkin. Mutta periaatteessa haluan!

nuunis kirjoitti...

voin kertoa, ettei se pahenna ainakaan.

mäkin luulen etten olisi pystynyt, mutta watch me. en tajua, mussa on joku vika. tapan kaikki. (ja huomenna joudun putkaan aiheettomasta uhkailusta. huoh. aion huudella drinkkejä koko sen ajan.)

Kesäminkki kirjoitti...

uh uh, mä jo luulin jalosti pelastaneeni sut kun johdatin sut pois anniskelualueelta vain yhden alkoholiannoksen jälkeen. en ottanut huomioon kauppoja ja niiden kaljatiskejä.

asioilla on tapana järjestyä. <3