sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Tom Cruise

Perjantaina keksin jonkun aivan mahtavan idean bloggaukseen. Sillä tavalla kun blogia ennen kirjoitettiin, eli ei vain lässytystä jostain mitä on tapahtunut ja miten ahdistaa ja väsyttää, vaan jonkun teeman. Esimerkkejä, teoriaa ja käytäntöä sekä omaa kokemusta. Sitten lähdinkin risteilylle duunikavereiden kanssa, enkä muista enää siitä mitään.

Joskus tuntuu sille, että olisi hyvä laittaa viinamäen hommat vähäksi aikaa tauolle, ja nyt on se hetki. Botskilla oli tosi kivaa, oikein vanhaa kunnon kreisibailaamista. Perjantaina lauloin karaokessa Peggyn, niinkuin aina. Kehuin pomoni ulkonäköä, koska se siihen selvästi pyrki. Join kaneliviskiä tamperelaisten sähkömiesten kanssa ja roikuttiin sängyissä päät alaspäin. Keskustelin viisikymppisen harrikkamiehen kanssa moottoripyöristä ja Neuvostoliiton ratsuväen marsalkasta Semtjonov Budjonnyista. Rummutin pöytää baarissa työkaverini laulaessa iskelmää. Katselin merta Tallinnan edustalla. Nukuin käsilaukku kainalossa yläpedissä enkä jaksanut aamulla lähteä maihin. Join konjakkia jo ennen aamukahvia, suoraan sänkyyn tarjoiltuna. Keskustelin liikaa strippareista, mutten aloittanut sitäkään keskustelua. Tunsin oloni rassukaksi, ja työkaverit toivat vuorotellen kahvia, jäävettä ja viskikolaa sekä silittivät päätäni kun lepuutin otsaa ravintolan tahmeaa pöytäpintaa vasten. Kun laiva tuli satamaan, menin ensin bussilla ja sitten junalla kotiin, ja meinasin nukahtaa molempiin. Kun raahauduin viimeisillä voimillani kotitalon pihaan, näin meidän taloyhtiön hallituksen puheenjohtajan, jonka kohteliaaseen small talk -yritykseen sain vastattua vain: "Anteeksi, olen kamalan humalassa", ja lähdin pois. Tänä aamuna kahdeksalta menin vaihtelun vuoksi kamalassa krapulassa ratsastamaan valmennettavani hevosella, jossa oli niin saatanasti paukkuja, että se painoi kädelle niin, että kahdesta sormestani tuli verta ja oikea rintalihas meni kramppiin. Sitten ratsastin vielä mutsin hevosella, joka onneksi oli yhtä lötkö kuin minä. Nyt olen kotona, mutta pelottaa niin paljon etten taida uskaltaa juoda edes tasoittavaa. Onneksi menen pääsiäisenä landelle.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ja Panun kanssa syömään ja leffaan menet pääsiäisenä kans!

<3 toi tapaaminen portaikossa. :)

- P

nuunis kirjoitti...

niin pääsen! :) mulla on vielä tänäänkin niin pahoja pelkotiloja, et joudun ehkä tekeen niistä oman postauksen vielä.

Mierolainen kirjoitti...

Aprillia koko viinatauko!

Mierolainen kirjoitti...

Niinhän?

nuunis kirjoitti...

hahaa! kieltämättä se voisi olla, ja onhan nyt jo yhden selvän viikonlopun nähneenä jo parempi fiilis eikä päässä tykytä aa-kerho ihan koko aikaa enää :)