tiistai 11. toukokuuta 2010

You've got m@il

Olen aina meinannut, ja nyt viime aikoina ihan erityisesti, ajautua hulluuteen siitä, millaisia meilejä ihmiset kirjoittavat töissä työkavereilleen kohtuullisen virallisissa yhteyksissä. Nyt aionkin tehdä TOP 4 -listan kaikista vitun ärsyttävimmistä kehareista, joita ei koskaan olisi saanut ottaa töihin mihinkään meilien perusteella.

1.) Ihmiset, jotka eivät otsikoi meiliä ollenkaan, tai sitten laittavat sen otsikoksi "ÖÖÖH" tai "moi!!1?". Joka kerta, kun tällainen meili tulee, mun tekisi mieli deletoida se ja lähettää sen lähettäjälle sähköpostipommi, jonka otsikko on "TÄH??!??!?!", koska sen ne saletisti avaa koska ne voi samaistua siihen, ja kuulostaahan toi nyt jännälle.

2.) Tämä ryhmä on osittain päällekkäinen edellisen kanssa usein. Nämä henkilöt käyttävät aivan vitusti välimerkkejä eivätkä osaa yhdyssanoja. "koska tehään seuraava kirje kuori tilaus????? tänks :)))!!?" Mä luulen, et sun se on jo vetämässä.

3.) Ihmiset, jotka eivät käytä välimerkkejä ollenkaan eivätkä piittaa pikkuisista typoista tai välilyöntien puutteesta, vaan kirjoittavat kaikki sulavasti putkeen. Mitä pidempi teksti, sitä saatanasti vaikeampi tajuta, mitä siinä oikein haetaan. Tän genren prot toisaalta saavat jo yhden lauseen ihan mahdottomaksi.

4.) Urpot, jotka lähettelevät tsiljoona vuotta sitten jo niin nähtyjä ketjukirjeitä joka päivä. Niille nyt vain pitäisi antaa selkään.

Pakko sanoo, etten ole kiinnostunut. mistäääN!!½!"

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

5) urpot jotka vastaavat näihin ketjukirjeisiin, koko listalle. "vähäkö repesin XD".
HILJAA!!!

-s-

Kesäminkki kirjoitti...

:D hyvä viikko, jätkät! tossahan noi pääpiirteet sitten olikin, ja nyökyttelen pontevasti kaikille kohdille. juuri näin! mikseivät kaikki maailman ihmiset ole kuin me?

Anonyymi kirjoitti...

ja nyt kun pääsin vauhtiin (kuten joskus mainittu, multa ei kannata kysyä kysymystä "mikä sua vituttaa?"
6) vitsaus, joka vainoaa etenkin yliopiston meililistoja: "unohtuiko sinulta viime tapaamiseen puolityhjä purkkapaketti/ tikkuaski/ käytetty nenäliina? Kysellä voi allekirjoittaneelta." Jonakin päivänä mä vielä vastaan tollaseen jotakin nokkelaa. Kun mä ensin keksin sen.

-s-

nuunis kirjoitti...

haha, ihanaa et s on ihan intokireenä siellä :D
noi on molemmat kyllä ihan saatanasta kanssa. hulluin ehkä on toi kohta 6.), ja mua vituttaa kun en itekään keksi siihen mitään nokkelaa vastausta. ehkä siksi, että se on niin huono ja jäätävä, ettei siihen meinaa löytyä edes kuittia.