torstai 6. toukokuuta 2010

Smooth criminal

Tänä aamuna kuuntelin The 69 eyesiä, Turbonegroa ja Killswitch Engagea ja join kaksi kuppia kahvia. Olin nähnyt kivaa unta, jossa olin parhaiden tyttökavereiden kanssa kesäisellä roadtripillä. Lähdin töihin parhaat homopoliisilasit päässäni, ja olin hyvällä tuulella.

Ei olisi kannattanut.

Joku kriminaali oli yöllä tunkeutunut autooni, pöllinyt soittimen ja melkein kaikki levyni sekä pistänyt kaikki siellä autossa ylösalaisin. Voin kertoa, että rikosilmoituksen täyttäminen tuntuu aivan törkeältä ajanhukalta, koska kyseessä on suunnilleen vuonna 2005 hankittu soitin sekä suunnilleen tsiljoona levyä, joista eniten harmittaa HIMin kahden uusimman pölliminen. Hauskaa oli se, että rosvot olivat jättäneet yhden levyn, joka oli HIMin Love Metal, joka on suosikkini kaikista maailman levyistä. Silti koen, että on tärkeää tehdä se ilmoitus, koska näiden tekijäthän on aina samoja tyyppejä. Tämä oli ollut kuitenkin sen verran huono, ettei ollut saanut varastettua Gepardia, vaikka oli ronkkinut virtalukkoa ihan todenteolla. HÄÄ-HÄÄ!

Mutta siis voi vittu. Ei muuta.

2 kommenttia:

Kesäminkki kirjoitti...

no voi jumalauta. kyllä on väsynyttä nistiä liikenteessä taas.
ja just toi on eniten hanurista, että on hyvällä tuulella niinkö ja aurinko paistaa ja kerranki vittu tralalaa ja sitte toi. että kiitti taas, hyvä viikko jätkät!

nuunis kirjoitti...

just väsynyttä. mä en tiedä, mitä ne muka aikoo saada diilatuksi sillä ikivanhalla paskasoittimella ja levykotelollisella itsepoltettuja "kuumaa kesäjytää"-sikermillä. vähän kyllä naurattaa se, kuinka rikki ne tulee olemaan kun sieltä tulee sekasin notkeaa rottaa, napalm deathia ja jotain iskelmää.