sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Antakaa mun bailaa, eiku älkää antako

Nyt on taas otettu keittoo, juotu brenkkuu ja vedetty liuottimia. On kyllä ollut kivaa, ja mulla on tosi kivoja kavereita, joista mä pidän hurjan paljon. Joskus mä toivoisin, että mun henkilökohtainen seikkailu-x-factor olisi sen verran pienempi, ettei kaikki reissut ois ihan ihmekeissejä. Viikonloppuna suurimmat saavutukset olivat: kaljan läiskyttäminen avareilla baarin pöydästä, kalliolaisesta karaokebaarista uloslentäminen kannettuna painimisen takia ja seteleiden tunkeminen strippareiden stringeihin ja rintsikoihin, niin ja yhdeltä saatiin poskisuukotkin. Sain myös yhden puhelinnumeron ja jallushotin, saunomista sekä kirsikkateetä vodkalla, ja Jussi69 lähetti terkkuja mun mutsille.

Miksi darra vaanii ja iskee mentaalisesti, kun sen ei oikeesti nyt tarvitsisi eikä tää nyt ole siihen yhtään oikea foorumi tai skene? Ois hiljaa tai tekisi vaikka lettuja. Huomenna tulee olemaan niin hätänen fiilis, kun laittaa vakavat duunivaatteet päälle, ja tekisi mieli huutaa etten mä oo mikään kunnon kansalainen, join koko viikonlopun viinaa, kuulitteko!

Ei muuta. Paitsi loppuun vielä linkki yhteen blogiin, joka on aika hassu. Välillä musta tuntuu, että mä kirjotan tota, mutta oon vaan niin tukka täynnä etten itekään tiedä sitä.

1 kommentti:

Kesäminkki kirjoitti...

mua jotenkin hurjasti miellytti darra, joka laatii lettuja. mä ottaisin sellaisen kernaasti kanssa enkä tällasta semiflunssaa, joka on vasta niin poikainen ettei sen takia jäädä kotiin sairastamaan tai mitään.
sait hyvin summattua kyllä kaikki viikonlopun kohokohdat, mä tahtoisin vielä huomauttaa että mähän olin todistamassa melkein jokaista tapahtumaa <3