maanantai 21. joulukuuta 2009

I wanna do really bad things with you

Katsoin eilen varmaan kahteen asti yöllä True Bloodin toista tuotantokautta, koska jaksot jäivät aina niin jännään kohtaan, että oli pakko katsoa vielä yksi. Sitten kun kello oli tosiaan jo kaksi, jäi se jo niin pahaan kohtaan, että oli ihan pakko lopettaa, koska jännästi loppuminen näytti joka tapauksessa vain pahenevan koko ajan. Yksi ehkä siistein hahmo on tietysti Eric, joka on sikakuuma, vaikkei se ihan parhaiten välity kuvan kautta. Sen käytös ja muu on kuumempaa. Vampyyrit ylipäätään on mun mielestä, kuten kaikki jo tietääkin.

Lähiaikoina kauhean moni ihminen on käyttäytynyt erityisen huonosti mun läheisiä kohtaan. Parisuhteita on rikottu mahdollisimman munattomia kanavia pitkin. Niitä on rikottu myös kasvokkain, loukaten niin pahasti kuin suinkin, sanomalla tahallaan ne kaikki asiat, jotka eivät ole totta mutta joiden tietää satuttavan eniten. Yhdelle oli eräs ihminen sanonut, etteivät he voi enää olla ystäviä, koska yksi ei ollut vähään aikaan ehtinyt nähdä, josta vedetty johtopäätös oli tietysti se, että yksi on muuttunut eikä vanhoille ystäville ole enää tilaa, koska yksi liikkuu niin huonossa seurassa. Oikeasti, mitä vittua? En edes pysty sanomaan tästä enempää. Sudet.

Viikonloppu oli vaihteleva. Perjantaina dokasin päätöksestäni huolimatta taas duunikavereiden kanssa ja ihan liikaa, mutta oli kyllä kivaa ja edullista. Lauloin karaokessa Bon Jovin You Give Love a Bad Namen ja soitin lauluosuuksien välissä ilmakitaraa. Kävin Nosturissa katsomassa Raskasta Joulua, mutten muista mitään muuta kuin Ari Koivusen. Avauduin yhden muotibloggarin ennestään minulle täysin tuntemattomalle ystävälle siitä, kuinka paska bändi Manboy on. Lauantaina puolestaan lötköilin ja halin kovasti, mikä oli mukavaa, sillä darra oli taas infernaalinen. Sitten menin Minkille istumaan iltaa, menin autolla ja otin pikkukoira Punkinkin mukaan. Oli kaikkea kivaa pientä syötävää ja sain aivan killereitä lahjoja. Nukuin lauantain ja sunnuntain välisen yön kuin kuollut. Sunnuntaina käytiin Pörrin kanssa syömässä mutsilla, ja Punkki jäi sinne joulunviettoon jo. Kävin tallilla syömässä herkkuja ja juomassa glögiä, tein Pörrille ruokaa ja sitten loppuilta katsottiin jo niitä alussa mainittuja True Bloodeja peiton alla käppyrässä. On kiva tunne, kun jonain hetkenä tykkää jostakusta ihan tosi paljon.

Mä odotan joulua ihan kamalasti. Ja sen jälkeen odotan HIMin keikkaa Tavastialla, ja sen jälkeen uutta vuotta Lontoossa. Ja nämä kaikki tapahtuvat kahden viikon sisällä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Svistymätön kysyy: mistä ihmeestä sä löysit True Bloodin jaksot?
-Mira-

nuunis kirjoitti...

mä imutin ne vertaisverkosta, tai siis laitoin poikaystävän tekemään sen. legenda kertoo, että myös www.ninjavideo.net -osoitteessa niitä voisi katsoa, mutta mulla ainakin se malli tökkii pahasti.
toi sarja on kyl hurrrjan hyvä :)