maanantai 15. kesäkuuta 2009

I bet you think this song is about you

Niinkuin onkin.

Voi saatana, tiesittekö että jokaisen maailman levyn jokainen biisi kertoo erosta tai kaipuusta tai rakkaudesta? Samoin kuin kaikki telkkariohjelmat? Onneksi lehdissä on sentään niitä uutisia, joissa kaikki kuolee ja hömppälehdissä vertaillaan meikkejä. Mä oon aivan sikapaskana. Tää on eka kerta, kun jaan haarukoita tässä mittakaavassa, ennen panokset on ollut paljon pienempiä eikä tunteita ole ollut juurikaan. Jotenkin vittumaisinta on se, ettei ne tunteet oikeastaan ole edes menneet mihinkään, me vaan ollaan pahaksi toisillemme. Henkisesti. Uuvutetaan ja pilataan toisemme. Eikä sellaista vaan voi olla. Toivottavasti joskus kummankin siivet taas kantaa. Niin eikä sitä ennen tapeta toisiamme, koska käytännön syistähän katonalus on edelleen sama.

Mä en rakastu enää ikinä.

7 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Taannoinen kommenttini sulle tuolla oman blogin puolella alkoi juuri tuntua typerimmältä koskaan.

:( Ei tähän ole oikeita sanoja. Voin vain toivoa mielelle rauhaa ja muutenkin hyviä asioita tapahtuvaksi, olkoon ne sitten mitä hyvänsä.

Kesäminkki kirjoitti...

voi rakas <3 täällä on monta korvaa ja olkapäätä, jos sille tuntuu. se tuntuu pahalle, mutta me pärjätään koska ollaan me.
haluaisin halata sua nyt, kovaa ja irtipäästämättä.

nuunis kirjoitti...

höpsis capri, meikämanne ite aina laukoo niin jäätäviä juttuja ettei mitään jakoa, eli lepo vaan, sotilas.

se mihin ei kuole niin vahvistaa ja muita joojooJOO-juttuja.

Anonyymi kirjoitti...

nuu <3. ja muita joojooJOOOO- juttui...

/f

Unknown kirjoitti...

Blääh. Oon lukenut tän monta kertaa ja halunnut kommentoida jotain myötätuntoista, mutta oon niin huono siinä. But I give my best shot: kaikki myötätuntoni. Joskus vaikeaa on.

nuunis kirjoitti...

tälläsiin on kauheen vaikee kommentoida, koska ei oikein voi sanoa mitään. hyvä oli isku, o., kiitos. ja fridallekin.

blääh oli muuten kanssa tosi hyvä kommentti. just siltä musta nyt tuntuu.

Amonyymi kirjoitti...

Äh. Eipä toisten sanat ehkä auta mitään, mutta toivon että kestätte molemmat kasassa. Haamusärky on niin lohduton tunne. <3