perjantai 6. elokuuta 2010

Otsikko

Oikeastaan mulla ei ole mitää blogattavaa, mutta on aivan pakko päästä kertomaan, etten muistanutkaan, kuinka hieno bändi The Goo Goo Dolls on. Ostin duuniin niiden yhden levyn, ja olen ihan koukussa sellaiseen lauluun kuin Become. En pysty nyt linkittämään sitä tähän, koska olen duunissa ja täällä on jotain aivan turhia estoja esim. Youtubeen ja Facebookiin. Tylsää!

Toinen asia, mihin olen koukussa, on intialainen ruoka. Kun oli aivan tuhottoman kuuma, ei voinut ajatellakaan syövänsä mitään muuta kuin meloonia ja salaattia, joten nyt intopiukkana mätän naan-leipää ja tulisia linssimuhennoksia naamaani ja turpoan.

On pakko olla kolmaskin asia, johon olen koukussa, mutta nyt en keksi mitään? Miten se on mahdollista? Eikun nyt keksin, ja se on Models Ownin mintunvihreä lakka, sävyn nimi on Jade Stone. Huh, onneksi keksin.

Lisäksi mulla olisi yksi kysymys, teille aivoisa(t) lukija(t). (Tiedän, että Minkki lukee tätä ainakin). Mistä saa ostaa nuotteja? Ja jos vielä haluatte neuvoa tarkemmin, niin mistä voisin ostaa The Goo Goo Dollsin biisin Iris nuotit? Ajattelin näet tatuoida siitä yhden rivin reiteeni, mutten jaksa selvittää mistä niitä saa, koska sen sai googlettamalla selville, että niitä saa ostaa jostain. Vituttaa tollanen puutteellinen informaatio niinku.

On muuten yksi juttu, mitä pidän hauskana, ja se peloittaa itseäni. Kyseessä on vauvablogi. Onhan se kaikkien mielestä hassua, että nukkuva vauva lavastetaan tilanteisiin? Onhan? Enhän salaa toivo vauvaa? Kyllä mä tahtomattani edelleen nyrpistän nenääni aina vauvan nähdessäni, eli ehkä ei tarvitse vielä olla huolissaan. Näin muuten Pörrin yhden kaverin vauvan eräänä päivänä. Mua pelotti ihan kauheasti kun mentiin sinne, että mitä jos ne kysyy, haluanko mä vaikka pidellä sitä, mitä jos se raivostuu ja hyökkää tai tekee muuta arvaamatonta. Se oli kuitenkin tosi kiltti ja hiljaa, ja koska se oli syntynyt etuajassa, oli myös aivan epätodellisen pieni. Sen sormet eivät yltäneet edes noin 140-senttisen mutsinsa peukalon ympäri, ja sen silmät olivat jotenkin liskomaiset. Keskityin tuijottamaan sitä lähinnä suu auki, ja se teki onneksi ihan samaa, eli meno oli ihan hyvä.

6 kommenttia:

cherppa kirjoitti...

Huippua että olet palannut Blogimaailmaan! Näitä postauksia on ollut jo ikävä :)

Nuotteja on ainakin joskus voinut ostaa Fazer Musiikista ja uskoisin siellä olevan melko kattava valikoima. MUTTA kun en ole muusikonrenttu, en uskalla luvata. :/

Kesäminkki kirjoitti...

hei mahtavaa, toi vauvablogihan ammentaa vähän samasta maastosta kuin my milktoof, digaan!

joo fazumusa ja öö, onkohan muita? onhan niitä, soitinkauppoja, ja kyllä niissä varmaan niissäkin nuotteja myydään. kirjastoa vois kanssa koittaa. netistäkö ei löytynyt?

nuunis kirjoitti...

netin nuotit on tosi huonolaatusia noin niinkun kuvina, ja ne ei siksi tähän tarkoitukseen käy. tsekkaan ehdottomasti fazer musiikin, kiitti kullekin beibsille :)

Ossi Tiltti kirjoitti...

Kyllä ne parhaat paikat stadissa ovat tosiaan Musiikki-Fazer (oli ainakin viimeksi käydessäni vielä Kaisaniemessä), joka myös mielellään tilaa melkeinpä mitkä tahansa nuotit sinne jos ei hyllystä löydy. Samaa tekee myös Akateeminen, muttei siellä ole yhtä kattavaa nuottiosastoa. Kirjastosta voi tuurilla löytyä jotain, mutta kovin monet nidokset ovat luokkaa: "Kyllä se täällä koneella näkyy, muttei hyllyssä".(Tämä tarkoittaa siis että muusikkoretku on varastanut nuottinsa).

Mutta koska olen myös mitä suurin faninne, voinen ottaa riskin ja antaa suoran linkin kaipaamaasi kappaleeseen: http://forpiano.com/FILEX/I/s092dhu9sk/goo_goo_dolls--iris.pdf

Nyt kun teosto ja muu mafia on perässäni, voisit vastapalvelukseksi kirjoittaa useammin.

T. This Stan - Your Biggest Fan

Ossi Tiltti kirjoitti...

P.S. Täällä on aika kattava kokoelma lisää ja yleensä vielä ilman rasittavia mainoksia ja haittaohjelmia:

http://www.my-piano.blogspot.com/

nuunis kirjoitti...

voi moskova. täällä on mitä ihanimpia apureita, ja mä olen missannut kaiken. i salute you, kiitos ossi, aivan parhautta. arvostan niiaukseen asti! ja nyt, tänään, kun tämän näin niin lupaan pyhimmin (eli viinin kautta) päivittää useammin ja sen, että kun tämä teksti on tatuoitu reiteeni, niin julkaisen myös kuvan siitä täällä.

thank you, thank you, thank you, you're far too kind :) <3