tiistai 26. tammikuuta 2010

Because I'm easy come, easy go

Mun päässä soi aivan jatkuvalla loopilla Queenin Bohemian Rhapsody, ainoa mikä vuorottelee, on ne eritunnelmaiset osat. Tämä on oikeasti jo vähän tuhmaa, sillä jos mä jotain en osaa niin laulaa, ja mut on tällä puuduttavalla päänsisäisellä soitolla ajettu jo niin loppuun ja kontrollittomaksi, että välillä vingahtelen päästäni kuuluvan musiikin tahtiin pelottavasti ja inhottavasti. Antakaa mulle tauko? Mama, just killed a man. Tästä tulikin mieleeni, että olen erittäin pettynyt X-factoriin televisiosarjana. Se on vaan huono, ja siinä näytetään pelkästään yhdentekeviä ja ärsyttäviä asioita. Ja ne tuomarit on tosi ärsyttäviä, oikeesti Linda Lampenius? Tai vielä pahempana se tatuoitu kaljupää, joka sovittelee itselleen sopimattomia pahistuomarin saappaita jalkaansa niin päälleliimatusti, että sitä tekisi mieli hutkaista? En meinannut muistaa, kuka se kolmas on, mutta se onkin se pystyynkuollut kaveri, jolla oli ehkä ruskea puku oikeasti, tai sitten mielikuvitukseni asetteli sen sille, koska se olisi ollut niin kuvaavaa. Myös Maroon 5 on ihan saatanan paska bändi ja pellavan siemenet jää hampaisiin kun niitä vetää salaatissa. Nyt kun kerran lähdettiin tälle linjalle, niin olen myös erittäin turhautunut siitä, että olen kolmiviikkoisen tuomiopäivän influenssan jäljiltä niin heikko, että parista klippaamisesta ja yhdestä ratsastuskerrasta ehkä jokainen lihas ja nivel kropassani on kipeä ja särkyinen, ja jos kävelen ylös mäkeä edes joitain kymmeniä metrejä, maistuu suussa metalliselle sillä tavoin, kun yleensä pitkähkön juoksemisen jälkeen. Joudun istumaan yliryhdissä ja tykittämään buranaa tyyliin suoneen, ainiin paitsi etten ainakaan vasempaan käteen, koska joku hoitsu taisi pistää siitä eilen ihan koko suonen läpi kämmenen kokoisesta mustelmasta ja kivusta päätellen. Hyvää yötä.

Onneksi on aina se toinenkin puoli jutuista. Mä tykkään aivan sikana siitä, miten Ville Valo lausuu "heartkiller" sekä r-kirjaimeen päättyvien sanojen monikot, ja siitä, miten se laulaa sillä tavalla toispuoleisesti. Se on uudella videolla kamalan laiha, ja mun tekisi mieli laittaa sille lihapullia ja kastiketta perunamuusilla oikein isossa kattilassa. Uusi terveellisen syömisen suosikkini on Keso-raejuusto, jonka koostumus ja suutuntuma ovat aivan ylivertaiset. Sen jälkeen on haastava palata mihinkään muuhun raejuustoon. Namia on myös Berocca exotic, jonka väri tuo mieleen kesän. Helmeilevää on ajaa autoa auringon häikäistessä paisteellaan matalalla horisontissa, ja soittaa täysiä The Killersiä, etenkin sellaisia biisejä kuin "This River Is Wild" tai "Sam's Town". On kivalla tavalla vittumaista herätä siihen, että on aivan puuduksissa, koska pikkukoira Punkki nukkuu jalkojen päällä siten, ettei ole itse päässyt liikahtamaan yhtään sitten nukahtamisen, ja että Pörri nukkuu käden ja naaman päällä mutkalla. On hieno, vaikkakin hämmentävä asia, että olen hoitanut kipeyspäissäni joitain ärsyttäviä asioita, mutten muista hoitaneeni niitä. Kuitenkin kun soittelin ympäriinsä ja tsekkasin, niin olin hoitanut ne, mikä on oikeastaan enemmän kuin mukavaa. Onni on myös uudet postimyynnistä tilatut nahkasaappaat, jotka ylettävät polven yli ja joiden kantapää on täynnä pieniä niittejä, samoinkuin lukuisat nilkkaremmit. Mikä teitä sitten naurattaa?

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Dude, mäkin tartten tollaset nahkasaappaat.

Lilith kirjoitti...

Mä tarvin kanssa nuo nahkaremmisaappaat.
Ostin pitkästä aikaa, siis ikinä, pyöreäkärkiset saappaat. Ensin en tykänny, mutta ne on aika petit kuitenkin.

X-factor oli tosi huono joo. Jotenkin ne piinas niitä huonoja laulajia ihan hulluna, niinku sitä nurkkatanssitätiä ja sitä rokkimakkara-muijaa.
Ne ei osanneet yhtään hyvällä tavalla nauraa niille surkeille.
Ja mitä ihmettä se Linda on tehny huulilleen? Ja silmilleen?

Kesäminkki kirjoitti...

sulle kommentoidaan enemmän kuin mulle, en ala. tai alan, ehkä vihata tätä blogia.

no en ala.

korvamadot on katalia. mulla oli viime yönä kaksi, sillä tavalla limittäin, että se kuulosti tosi oudolle.

mun mielestä renne korppila on hirveän hyvännäköinen, mutta mä en katsonutkaan koko factoria, joka luultavasti olisi romuttanut sen kuumuuden.

kengät kuulostaa ihanille. näkisinpä ne joskus. säkin voisit sitten nähdä mun uudet lyhytvartiset niittibuutsit <3

nuunis kirjoitti...

mä diggaan näistä bootseista kyllä kovastikin, kauheen kiva et niitä kadehditaan ;D

lilith, lindan huulet ja silmät ja oikeestaan koko naama oli kyllä jäätävää. toivotaan et se ohjelma paranee kun noi koelaulut on ohi, koska ei sitä muuten pysty katsomaan.

ja minkki, se renne tosiaan oli niin vastenmielinen siinä, et mä en innostunu ees niistä sen sleevetatskoista.