sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Show me a hero and I'll write you a tragedy

Mikä siinä on, etten mä osaa olla kiltisti? Miksi mä oon niin kova tiuskimaan? Miksi mä otan itseeni? Miksen mä osaa hillitä kieltäni? Ei siitä sen enempää, muuta kuin että tosiaan haluaisin toisinaan olla mukavampi ja pilaamatta kaikkea siksi, etten vaan voi olla saatana hiljaa.

Tiedättehän, kuinka on häkellyttävää nähdä jotain sopimatonta johonkin paikkaan. Eräänä päivänä ajoin tallille, ja tuppukylän raitilla, ainoana kulkijana eteni poika, jolla oli kädessä Super Soakerin näköinen vesipyssy ja koko kasvot peittävä Spiderman-naamio. Repesin ääneen yksikseni. Eräänä halloweenina ajoin jostain syystä maamme pääkaupungissa, ja eräällä raitiotievaunupysäkillä oli joukko ihmisiä, joista yksi kääntyi. Meinasin painaa kaasun pohjaan ja ajaa lähimpään kantavaan seinään maksimoidakseni tuhon, kun kääntyneellä miehellä oli aivan täydelliset, suttuiset Jokerimeikit naamalla. Ei saisi säikytellä vanhoja tai tyhmiä ihmisiä noin.

Nyt meneillään olevaa vaihetta kuvaisi ehkä parhaiten sana työläs. Jotenkin kaikki elikot tarvitsevat vetcheckiä, jota on mahdoton järjestää muiden tapahtumien joukkoon, joten kaikkea on siirrettävä, eivätkä osasista vastuussa olevat ihmiset vastaa tai osaa sanoa, ja siinä meinaa levitä pälli. Sen lisäksi pitäisi jaksaa pyykätä, kokata, käydä töissä ja ensimmäisessä kappaleessa mainittu toraisuus veloittaa vuorokaudesta toisinaan tunteja, kun pitää vetää koko show mykkäkouluneen ja esineiden paukutteluineen ja en edes tiedä mitä. Mä haluaisin kyllä olla tekemättä sitä, eli onkohan niin, että mussa on sama juttu sisällä kuin siinä Manaajan tytössä? Mun pää ei kyllä käänny koko rundia ympäri.

Mulla on jatkuva pakkomielle leipoa. Keksin muuten, että Minkin juhliin täytyy laittaa sinne mustikkakeittobooliin kumihanskoissa tehtyjä käden muotoisia jääpaloja. Mun täytyy päästä pilailukauppaan ja rasvata käsiäni useammin ja syödä enemmän vihreitä kasviksia.

2 kommenttia:

Kesäminkki kirjoitti...

KÄDEN MUOTOISIA JÄÄPALOJA!!! ai kauhee miten innostuin, joo, JOO!

ja aika tiukkoja settejä oot nähnyt kyllä, olisin varmaan itekin revennyt täböllä (olin kirjoittaa tädöllä, tädää! tää uus näppis ON vaikea, vaikkei edes olis juonut punaviiniä). heppageimeissä kun puhuttiin vetcheckistä niin jotenkin ensin onnistuin ymmärtämään sen wetcheckinä ja mulla meni aika pitkään kun kelasin, että minkä märkyyttä testataan ja miksi. taidan olla oikeasti vähän yksinkertainen.

ja mitä tiuskimiseen tulee, sekin menee sykleissä. sitä paitsi usein toiset ihmiset provosoi sitä, olisivat ite eka nätisti saatana.
siis tarkoitus on vain sanoa että oot useimmiten kuitenkin hirmu kiva etkä yhtään tollanen mitä kuvailit <3

nuunis kirjoitti...

:) olipas kivasti sanottu. jotenkin viime aikoina musta on vaan tuntunut, että vaikka ihmiset ois ihan kivoja, niin mä raivoon silti, mutta kai tää menee ohi sitten taas.

sulla on se pupen juttu, kun d ja b menee sekasin. obotas vaan.